X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.12.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Campanya de vacunació pediàtrica contra la covid
Tota la vacunació s'ha de fer amb cita prèvia

Dimecres 15 de desembre de 2021 s’inicia la campanya de vacunació contra la covid-19 en infants d’entre 5 i 11 anys. Ja es pot demanar dia i hora a vacunacovidsalut.cat. En aquest web cal posar el CIP o DNI de l'infant que es vacuna, juntament amb les dades del seu pare, mare o tutor legal. Els infants de 5 a 11 anys es vacunen en punts de vacunació diferents del de les persones de més de 12 anys. Llegiu les preguntes freqüents per aclarir dubtes.

Els infants d'entre 5 i 15 anys que no puguin anar a vacunar-se amb el seu pare, mare, tutor o tutora legal hauran d'anar acompanyades d'una persona que porti la següent autorització impresa (amb Google Chrome, cal descarregar-la per poder omplir-la amb l'Adobe Acrobat. Amb altres cercadors es pot omplir directament en el navegador web). Per a aquest grup d’edat s’administra una posologia específica d’una de les vacunes aplicades als adults (Pfizer/BioNTech - Comirnaty); la dosi administrada per a la franja d’edat d’entre 5 i 11 anys és un terç (10 mcg) de la que s’administra als adolescents i adults (30 mcg). La dosi és la mateixa per a un infant de 5 anys que per un d’11 anys i cal administrar-ne dues dosis separades entre 4 i 8 setmanes.

Pel que fa als infants amb antecedent d’infecció per covid –amb test d’antigen, PCR o serologia positiva- es vacunaran amb una sola dosi a partir de les 4-8 setmanes després del diagnòstic de la infecció o la data d'inici de símptomes; en cas de tenir infecció després d'haver administrat la primera dosi, es completarà la pauta amb una segona quan hagin transcorregut 4-8 setmanes de la infecció. Per últim, els que facin 12 anys en els propers mesos es vacunaran amb una dosi de vacuna contra la covid-19 pediàtrica; si en compleixen 12 entre la primera i la segona dosi, aquesta darrera serà una dosi d'adults.

Punts de vacunació a l'àrea del Barcelonès Nord-Maresme

Maresme 

  • Hospital de Sant Jaume. Mataró
  • Sala de plens de l’Ajuntament. Premià de Dalt.

Barcelonès Nord

  • CAP Doctor Robert. Badalona
  • Hospital Germans Trias (Can Ruti). Nou edifici UCI. Badalona
  • Hospital Esperit Sant. Santa Coloma de Gramenet

Per què cal vacunar els infants?

×  
Per què cal vacunar els infants contra la COVID-19? Per què cal vacunar els infants contra la COVID-19?

Més informació, al web de gencat.cat.

Diputació de Barcelona
^