X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.03.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
SI Dona renova la cessió del local de l'Espai Labandària
Va ser la primera entitat a gaudir d'un local social a les instal·lacions de l'antiga escola

Ja han passat quatre anys des de la signatura del primer conveni entre l'associació SI Dona i l'Ajuntament de Llavaneres per la cessió d'un espai a l'Espai Labandària. SI Dona ha renovat avui l'acord amb el consistori per continuar desenvolupant les seves activitats, adreçades a les dones de la vila, en aquest equipament municipal.

L'alcalde de Llavaneres, Nani Mora, i la presidenta de SI Dona, Pilar Pelegrín, han signat avui, divendres 17 de març, un segon conveni de cessió d'espai a favor de SI Dona, l'entitat de Servei Integral a la Dona. Amb l'acord se cedeix una part l'Espai Labandària com a espai de trobada de l'associació. Es renova doncs l'acord i SI Dona manté l'ús de les dues aules de la planta baixa de l'edifici que ja fa servir des del març de 2019. A l'acte de signatura, també hi han assistit el regidor d'Igualtat, Mateu Pou, i la tresorera de SI Dona, Maria José Pérez.

L'entitat, sense ànim de lucre i amb caràcter social, organitza activitats i propostes adreçades a les dones de Llavaneres amb l'objectiu de donar més visibilitat al gènere i de treballar per una societat per inclusiva, tot lluitant contra la violència masclista i defensant l'empoderament de les dones. 

SI Dona
D'esquerra a dreta, Pou, Mora, Pelegrín i Pérez, avui, en la signtura del conveni.

Diputació de Barcelona
^