Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.07.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Inauguració i portes obertes de les obres d'ampliació del CAP Llavaneres
L'equipament es rebateja amb el nom de Manoli Marco, en record de qui en va ser cap d'Infermeria

El pròxim dilluns 22 de juliol, al matí, coincidint amb festa local de La Minerva, tindrà lloc la inauguració de les obres d'ampliació del Centre d'Atenció Primària (CAP) Sant Andreu de Llavaneres-Manoli Marco. L'acte inaugural comptarà amb la participació del conseller de Salut de la Generalitat, Manel Balcells, que estarà acompanyat de l'alcalde de Llavaneres, Àlex Neira, i de la regidora de Salut Pública, Àngels Solà. 

A les 11.30 h, a l'exterior del CAP i en un acte obert a tota la ciutadania, hi haurà els parlaments a càrrec de les autoritats i la descoberta de la placa. Tot seguit, els assistents podran visitar l'equipament.

Serà una jornada molt especial perquè, a més d'estrenar instal·lacions, es farà oficial el canvi de nom del centre, que es rebateja amb el nom de Manoli Marco, com a homenatge pòstum.

 Inauguració i portes obertes 

  • Dia
    Dilluns 22 de juliol
  • Hora
    11.30h
  • Lloc
    Exterior del CAP de Llavaneres

Parlaments, descoberta de la placa i visita a les instal·lacions

Amb la participació del conseller de Salut de la Generalitat, Manel Balcells; de l'alcalde de Llavaneres, Àlex Neira; de la regidora de Salut Pública, Àngels Solà, i de representants de l'Institut Català de la Salut (ICS).

CAP Sant Andreu de Llavaneres-Manoli Marco

Diputació de Barcelona
^