X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
La Infermera Virtual
Consells de salut

Aquest portal, adreçat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.

(16/05/2022)

Arxiu externPer reduir els efectes dels fogots durant la menopausa portar roba de cotó, diverses peces fines superposades i un ventall pot ajudar-te a combatre els efectes de les sufocacions.

(02/05/2022)

Arxiu externLa propietat i la custòdia de la història clínica és del centre, tot i que segons la Llei 21/2000 de la Generalitat de Catalunya, tens dret a accedir-hi, i a obtenir una còpia.

(18/04/2022)

Arxiu externL'òrgan del gust, la llengua, només pot captar els sabors primaris: amarg, dolç, salat i àcid. La resta són per combinació amb l'olfacte. Per això quan estem refredats no notem el gust dels aliments.

(04/04/2022)

Arxiu externEl segon pas de la “cadena de supervivència”, la seqüència que s’ha de seguir en cas de presenciar una aturada cardíaca, és començar les compressions toràciques per augmentar les possibilitats de supervivència de la víctima. Idealment hauríem de donar respiracions de suport per completar les maniobres de reanimació cardiopulmonar, tot i que si desconeixem la tècnica i això ens pot fer perdre temps, hauríem de realitzar només les compressions toràciques.

(21/03/2022)

Arxiu externÉs important tenir autoestima, però l'orgull és perillós. Els que tenen una autoestima que no s'ajusta a la realitat tendeixen a reaccionar agressivament davant de les crítiques.

Diputació de Barcelona
^