Notícies
01.10.2024
'Som Accessibles' continua avançant
El procés participatiu obre una fase de debat ciutadŕ

El procés participatiu 'Som Accessibles', que la Regidoria de Participació Ciutadana té en marxa amb el suport de la Diputació de Barcelona, continua avançant. Us compartim les entrevistes realitzades durant la fase de diagnňstic i us avancem que, prňximament, obrirem el procés a tota la població a través d'un quadern de debat ciutadŕ.

 Primera fase 

Durant la primera fase, es van dur a terme entrevistes amb diferents col·lectius i associacions de la vila i de la comarca. Es van realitzar un total de tretze entrevistes. En aquestes sessions es van recollir inquietuds, propostes i suggeriments sobre l'accessibilitat a Llavaneres. En els següents enllaços podeu consultar els resums de les entrevistes:

La primera fase també va incloure 'Som de Barri, la Festa', una trobada oberta a tota la població que va servir per presentar 'Som Accessibles' i per recollir aportacions dels veïns. Podeu consultar l'informe de la festa, aquí.

 Segona fase 

El procés participatiu 'Som Accessibles' obre ara la segona fase, que s'allargarà fins al mes de desembre. Després de les entrevistes amb col·lectius clau del territori i de la festa de Ca l’Alfaro, la Regidoria de Participació vol compartir la diagnosi de l’accessibilitat a la vila amb tot el veïnat. L'objectiu és tenir una visió el més àmplia possible sobre l’accessibilitat a la vila i generar una reflexió col·lectiva sobre com fer que totes les persones de Llavaneres puguin gaudir dels mateixos espais i oportunitats.

Aquesta nova fase s'iniciarà mitjançant un quadern de debat ciutadà amb preguntes sobre els diferents tipus d'accessibilitat. Amb les aportacions que es recullin, es redactarà una memòria final i un informe de resultats per tal que es tinguin en compte en el futur nou Pla d'Accessibilitat de Sant Andreu de Llavaneres. Pròximament us explicarem el procés de distribució del quadern de debat. 

Pressupost participatiu 

Tota la informació recollida durant el procés participatiu 'Som Accessibles' servirà, també, com a punt de partida del Pressupost Participatiu 2025. Totes les propostes recollides durant el procés participatiu de 'Som Accessibles', s'analitzaran i es prioritzaran per part de la població major de 16 anys. Els serveis tècnics en valoraran el cost i, posteriorment, es podran votar les propostes.

Logo Som Accessibles

Informació relacionada
Va ser en el marc de 'Som de Barri, la Festa' i va incloure dos itineraris participatius per la vila i un espai de diŕleg
Diumenge, 16 de juny de 2024
Trobada de tots els barris de Llavaneres
Trobada del veďnat de tots els barris de Llavaneres, diumenge 16 de juny, d'11 a 14 h, al parc de Ca l'Alfaro
Es farŕ diumenge 16 de juny al matí, des del parc de Ca l'Alfaro, en el marc de 'Som de Barri, la Festa!'
'Som Accessibles' oferirŕ una diagnosi participada al futur Pla d'Accessibilitat de Sant Andreu de Llavaneres
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^